Våre leverandører

FURUNO

Furuno Norge er datterselskap av Furuno Electric CO i Japan. Furuno er en salgs- og service organisasjon som leverer navigasjons- kommunikasjons- og fiskeletingsutstyr. De er mest kjent for sine kvalitetssikre radarer og ekkolodd. Furuno Norge har hovedkontor i Ålesund og avdelingskontorer i Bergen og Oslo. De har et stort lager i Ålesund som er viktig for at vi skal kunne levere produkter så raskt som mulig. 45 forhandlere er spredt rundt hele norskekysten.
«Vi kan fortsatt med hevet hodet si at vi er den ledende leverandøren av skipselektronikk på markedet, med nesten 90% markedsandel på enkelte kundesegment. For at vi fortsatt skal være førstevalget i skipsindustrien har vi hele tiden fokus på kvalitet, produktutvikling og ikke minst god service».

Spill avPlay
FURUNO
SIMRAD

Om Simrad
Siden Simrad ble etablert for mer enn 60 år siden har selskapet vokst til å bli verdens mest kjente merkevare for profesjonelt elektronisk fiskeletingsutstyr. Simrad er basert i Horten med hovedkontorer i Spania og USA. Vi er en del av Kongsberg Maritimes "Subsea" divisjon, og produserer avanserte sonarer, ekkolodd og fangstkontroll- systemer for verdens fiskeflåte. Simrad er også verdens ledende produsent av vitenskapelige instrumenter for fiskeri forskning. Enkeltstråle og flerstråle ekkolodd og sonarer brukes på forskningsfartøy over hele verden, og vitenskapsmenn på alle verdenshav stoler på Simrads teknologi og nøyaktige måleresultater.

Simrad Logo
SIMRAD
PRONAV

ProNav AS har sine lokaler i Fiskarvik Maritime Senter som befinner seg i Egersund, nærmere bestemt Hovlandsveien 52 på Eigerøy. Du finner oss langs veien sørover mot Aker Solutions (Kværner).
HVEM ER VI?
Vi er et norsk, uavhengig selskap som ble etablert i 1994. Vi har pr. i dag 12 ansatte hvor de fleste har lang erfaring i bransjen, noen av dem mer enn 30 år. Dermed har vi all den erfaring som trengs for å gjøre en profesjonell jobb som distributør av maritim elektronikk.

Link til Pronav...
PRONAV
OLEX

Havbunnskart
Olex lager havbunnskart ved hjelp av mottatte data fra ekkolodd og GPS. For hver dybde som måles blir kartet mer nøyaktig. Beregningen av havbunnskart foregår fullstendig automatisk og krever ingen betjening. Det er ingen begrensning i antall loddskudd som håndteres. Det egenmålte bunnkartet kan fremstilles i 2D med dybdekoter eller relieff og i 3D med virtuelt kamera. Bunnzoom kan brukes til å fremheve utvalgte dybdeområder. I tillegg kommer en del spesialfunksjoner som f.eks beregning av vann- og bunnmassevolum. Det er også verktøy for søk og utrenskning av dårlige måledata.
Felles havbunnskart for Olexbrukere
Brukere av Olex oppfordres til å utveksle sine måledata med andre. Datadelingen er gratis og organiseres av Olex AS. Ved å sende inn sine dybdedata til Olex AS, eller sin forhandler, får brukerne tilgang til en database med dybder som er samlet inn av andre olexbrukere over hele verden. Denne oppmålingsdugnaden er blitt svært populær, og over fem milliarder kvalitetskontrollerte og godkjente dybdermålinger danner nå grunnlag for et omfattende havbunnskart. Informasjonen er verdifull for alle sjøfarende, og både havgående fabrikktrålere og små sjarker deltar i delingen. Data kan sendes til Olex AS via e-post, USB-lagringsenhet eller lastes opp på vår ftp server.

OLEX
Radio Halloand

Om Radio Holland
Radio Holland er velkjent i den verdensomspennende maritime industrien, som global NavCom, , ICT om bord og Service leverandør.
Tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, kobler Radio Holland sine kunder til et uovertruffet nettverk av 80 kontorer langs de globale ruter. Radio Holland leverer unik teknisk service kompetanse som hjelper kundene til å drive en smartere, mer lønnsom virksomhet med mindre nedetid og lavere driftsutgifter.
Vårt dyktige team av teknikere er eksperter innen maritim elektronikk. Vi sørger for at våre teknikere holdes oppdatert med de nyeste teknologiske utviklingene og internasjonale forskrifter med løpende opplæringsprogrammer. Vi tilbyr førsteklasses service på stedet 24/7 langs de globale rederiene. Ved siden av dette tilbyr Radio Holland ekstern overvåkning vedlikeholdsstøtte til skip på sjø over hele verden.

Radio Halloand
Jotron

OM OSS
Jotron AS er et privat, begrenset norsk selskap med 50 års kontinuerlig drift i internasjonale markeder knyttet til en solid finansiell base. Vårt mål er å fortsette å betjene våre nasjonale og internasjonale kunder i årene som kommer.
Vi er stolte over å ha etablert, gjennom dedikert service og pålitelig ytelse i forbindelse med kvalitetsprodukter, langvarige relasjoner bygget på tillit med vårt verdensomspennende kundenettverk.

Jotron
SIMRAD-NAVICO

Om Oss
Simrad Yachtings rike historie går tilbake til 1946, da selskapet ble grunnlagt gjennom foreningen av mange anerkjent foregangspersoner innen sjøfartsteknologi.
Robertson, Simonsen Radio, Shipmate og Navico representerer mange års erfaring innen autopilot, kommunikasjon, satellittnavigasjon, elektroniske kartplottere, ekkolodd, instrumenter og flerfunksjonsskjermer for skipsbruk. Simrad-merket har fått navnet fra Simonsen Radio, som i likhet med Robertson begynte å konvertere overskuddradioer for bruk av kommersielle fiskefartøy rett etter andre verdenskrig.
Navico er verdens største selskap innen skipselektronikk, og er morselskap for de ledende skipselektronikkmerkene Lowrance og B&G, i tillegg til Simrad Yachting.
Som Simrad Yachting leverer vi et komplett utvalg av navigeringsløsninger, kommunikasjonsutstyr og instrumenter til kunder rundt om i verden.
Utvalget dekker fritidsfartøy av alle størrelser, fra småbåter og sportsfiskefartøy til luksuscruisere og superyachter. Simrad Professional-serien tilbyr utstyr til søk- og redningspatruljebåter, arbeidsbåter, kommersielle fiskebåter, passasjerbåter, superyachter og nærsjø/lastefartøy.
Når du er på havet, kan utstyret utgjøre forskjellen mellom usikkerhet og trygghet. Med vårt sterke engasjement når det gjelder kvalitet og pålitelighet, som demonstrert av vår brede portefølje og bransjepriser, leverer vi varene som ingen andre.

Fra vår TouchSensible-teknologi, som er en perfekt hybrid av berøringsskjerm for glassbro og konvensjonelle kontroller for all slags vær, til vår avanserte 4G bredbåndsradar og StructureScan™ HD-sonar – vi gir deg den nyeste teknologien slik at du får mest mulig ut av tiden på vannet.

SIMRAD-NAVICO
LUMINELL

OM LUMINELL
Belsatningen på utstyret om bord på offshore og maritime fartøy er ekstrem og preget av kontinuerlig skjelving, vibrasjoner og kontakt med saltvann.
Arbeidet som foregår på disse fartøyene krever, og fokuset på sikkerheten til mannskapet er høyt.
Under avanserte operasjoner om natten er optimal belysning du kan stole på en selvfølge. Dette er ikke nødvendigvis tilfelle i dag.
Luminell AS har gjort noe med dette og har utviklet RLX-serien. Blant velkjente og etablerte operatører, er vi fra det aller første å tilby kraftige LED-lyskaster som er designet for å øke sikkerheten og håndtere belastningen i ekstreme miljøer.
Armaturene har en levetid på opptil 100.000 timer, simulerer dagslys som øker kontraster og lyse farger og reduserer strømforbruket opptil 80%. Ingenting er kompromittert, og utviklingen av produktet har skjedd i nært samarbeid med rederier, skipsdesignere og skipsverft.
"RLX-serien er utmerket. Fantastisk, fantastisk - helt fantastisk! Gutta på dekk føler seg mer våken og våken, og de finner lyset veldig behagelig å jobbe med, sier Ove Kåre Remøy, kaptein på fartøyet Havila Mercury, hvor RLX-armaturer er montert om bord.
De lidenskapelige grunnleggerne bak Luminell AS er David Fink (fra Herning, Danmark) og Petter Veiberg (fra Ålesund, Norge) som har kompetanse innen produktutvikling, LED-teknologi, innovasjonsledelse og entreprenørskap.

LUMINELL
previous arrow
next arrow